Тиждень здоровья

2016-01-10

/Files/images/2016-2017_nr/IMG_20160919_132900.jpg

Напевно кожен погодиться із твердженням ,що найцінніше, що має людина – здоров’я.
Тому з метою популяризації серед учнів здорового способу життя було проведено з 19 - 23 вересня 2016 року тиждень здоров’я « В здоровому тілі- здоровий дух» Проведення тижня здоров’я, у школі сприяло формуванню фізичних здібностей школярів, гармонії тіла і душі; вихованню потреби у регулярних заняттях фізичною культурою і дотримання режиму дня, у прагненні до оволодіння санітарно-гігієнічними знаннями і навичками.
Проведено виховні години «Здоров’я - перш за все!», спрямовані на інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до свого здоров’я.
Також організовано зустріч із завідуючою Садівської амбулаторії сімейної медицини Саранчею К.С. «Бережи одяг, поки новий, а здоров’я - поки молодий», лікарем- педіатром Рябіченко С.І. «Режим дня і здоров’я», медичною сестрою школи Івановою М.В. «Формування здоров’я майбутньої жінки». Особливий акцент був зроблений на негативний вплив на підлітковий організм шкідливих звичок та модних викликів сьогодення. Школярі довідалися багато нового, ставили запитання лікарям. Між учнями та лікарями відбувся цікавий діалог. Також учні мали можливість зустрітися з майстром спорту міжнародного класу Шелест Л.Г. «Спорт – запорука здоров’я».
Учні молодших класів дізналися від учнів 5-го класу про основні правила здорового способу життя, подивилися мультфільми Смішарики «Азбука здоров’я!». Бібліотекар Омеляненко О.В. організувала виставку літератури в бібліотеці « Якщо хочеш бути здоровим». Психолог школи Демченко Т.І. провела з кожним класом години спілкування та круглі столи на дану тему.
А найголовніше те, що учні зрозуміли необхідність вести здоровий спосіб життя, відповідально ставитися до власного фізичного та психічного здоров’я .

Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi