Самоврядування

2016-09-27


Шкільне самоврядування - це співпраця і спосіб світосприйняття, що «тримають курс» на створення атмосфери успіху і дозволяють закладу освіти жити й творити у режимі самоврядування. Таким чином, з впевненістю можемо сказати, що спільні справи несуть за собою позитивний результат, який ми отримуємо від спільних цілей, поставлених перед нами… З 12-16 вересня в школі пройшов Тиждень учнівського самоврядування. Наш час потребує лідерів нової формації. Людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, людей, які б відповідали вимогам ХХІ ст. Саме тому в нашій школі значна увага приділяється пошуку і підтримці учнівської молоді, яка здатна приймати активну участь у громадському житті. Цей тиждень проводився з метою формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.
З 19-23 вересня на території школи проводилася підготовка до виборів президента учнівського самоврядування. Обидва кандидати готували свої передвиборчі програми та презентації , за допомогою якої вони переконували учнів, що саме один з них є гідним представником цього звання.
26 вересня відбулися вибори президента школи . Проведено анонімне опитування з учнями 8-11 класів нашої школи, де кожен з учнів віддав свій голос за певного кандидата, який на його думку зможе впоратися з роботою президента. Один із представників зможе зайняти лідерську позицію та отримати звання "Президента школи". Побажаємо успіху кандидатам,та нехай переможе найкращий!

Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi