Тиждень безпеки життєдіяльності

2016-11-14

З 07 по 11 листопада 2016 року проходив тиждень безпеки життєдіяльності «Безпечна оселя та подвір’я» , під час якого було проведено ряд заходів, спрямованих на удосконалення теоретичних знань та практичних навичок з формування у школярів ціннісного ставлення до власного здоров’я та життя.
Класні керівники 1-11 класів провели виховні години «Сам вдома» та демонстрували учням 1-4 класів мультфільм «Азбука безпеки на дорозі тітоньки Сови».
Вчитель основ здоров’я Сироїд О.В. провела бесіду для учнів 5 класу «Як діяти під час пожежі», для учнів 6 класу організувала екскурсію до пожежної частини м.Суми. Цікавим став перегляд навчального фільму «Правила безпеки – правила життя» для учнів 5-6 класів, які взяли активну участь у його обговоренні під керівництвом Сироїд О.В. Учні 10-11 класів переглядали та обговорювали презентації «Тероризм. Сучасні війни».
У 1-2 класах психолог школи Демченко Т.І. підготувала перегляд м/ф «Корисні підказки: твій страх – твій страж» та м/ф «Фіксики та безпека» для 3-4 класів.
Багато корисної для себе інформації почерпнули учні школи з інформаційного вісника «Безпечна поведінка на льоду», «Стережись безпритульних собак» який підготувала Варуха О.О., заступник директора з виховної роботи. Також було проведено вікторину з БЖД «Чи знаєш ти?» для 7-9 класів, моделювання ситуацій «Лист до редакції» для учнів 3-4 класів. А на сайті школи розміщено звернення, пам’ятки, висвітлення порад батькам та відео сюжет «Kidnapping – чому треба навчити дітей?»
Бібліотекар школи Омеляненко О.В. підготувала виставку методичної та науково-популярної літератури «Безпека понад усе».
Тиждень безпеки життєдіяльності сприяв засвоєнню школярами правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій. Адже знання, які отримують школярі сьогодні, нехай стануть основою їх безпечного і здорового майбутнього. Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi