• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з учасниками АТО та волонтерами

Зустріч з учасниками АТО та волонтерами

2016-12-03

/Files/images/2016-2017_nr/03.jpg

До Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтерів 02 грудня 2016 року в Садівській школі відбулася зустріч з волонтерами та учасниками АТО. До нас завітали військовий священик 15 батальйону територіальної оборони м.Суми Валерій Шелученко, помічник командира батальйону Мамон Анатолій та члени активу ГО «Автомайдан Суми» Юрій Решетов та Олександр Головач.
За ініціативою шкільної волонтерської організації «Милосердя» та президента шкільного самоврядування Федорова Михайла учні 1-11 класів та вчителі взяли активну участь в акції «Напиши листа солдату» та «Подаруй тепло солдату». Учнями та вчителями було зібрано речі першої необхідності для бійців АТО, написано листи, а малеча ще й підготувала малюнки в підтримку бойового духу наших захисників. Ми маємо надію, що сплетені із жовто-блакитних стрічок браслети дійсно стануть оберегами для них. Діти порадували гостей святковим концертом, щоб гарний настрій та впевненість у перемозі українських патріотів передались і воїнам, які зараз боронять наш спокій. У відповідь волонтери та бійці подарували підписаний ними прапор України та демонстрували дітям уламки бойових снарядів. Школярі із захопленням спілкувались із гостями, задавали безліч запитань та фотографувались на пам’ять.
Цей захід надихає нас і надалі робити гарні вчинки, підтримувати волонтерський рух у школі, ще більше любити й працювати на благо своєї Батьківщини.
Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi