Новий рік

2017-01-03

/Files/images/2016-2017_nr/IMG_20161226_120445.jpg

Новий Рік

Час нестримно йде, минає
Ось і знову в рідній школі
Новорічне свято в колі...
Справжню казку в передноворічні дні влаштували учні Садівської загальноосвітньої школи, які провели цикл но­ворічних заходів: святкували Новий рік 26 та 27 грудня учні1-4 класів, а учні 5-11 класів – 28 грудня.Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, пода­рував масу приємних емоцій виступаю­чим та глядачам.
Найперше демон­стрували свої таланти школярі по­чаткової школи – учні 1-4 класів зустрічали Діда Мороза (Федоров Михайло) і Снігуроньку (Счастлвцева Дарія) веселими піс­нями і танцями. Звучало чимало новорічних віршиків. Шкі­льне свято пройшло у формі інсценування ве­селого новорічного дій­ства, а тому на заході було чимало казкових героїв – Баба Яга (Горлач Віталіна), Зміючка Ягуся (Єленевська Анастасія), Зайчик (Снагощенко Інна). Всі учасники казко­вого дійства були яскраво вдягнені і сво­їми нарядами наповнили новорічне свято казковим змістом і подарували всім при­сутнім неперевершений шкільний вечір. Музичні композиції з учнями початкової школи розучила і виконала вчитель музики Скрипка Ю.О. Діти весело та із задоволенням приймали участь в конкурсах та водили новорічні хороводи.
Далі естафету святкування перейняли учні 5-11класів. Вони здивували всіх своєю енергійністю та шаленим поривом до масового святкування Нового Року! Дід Мороз та Снігуронька привітали учнів старших класів, які бажали всім добра, миру, щастя, успіхів у справах, усмішок на устах. Новорічна програма була насиченою, адже кожен клас показав цікаві виступи на святкову тематику, в ході свята учні вливалися в новорічну програму з різними танцюва­льно-музичними номерами.
Щиру подяку виступаючим та організа­торам свята висловила засту­пник директора школи Голуб Н.М., яка привітала всіх з наступаючим Новим 2017 роком та по­бажала добра, радості, щастя і миру.
На завершення шкільного свята при­вітала юних акторів з Новим роком та Різд­вом Христовим заступник директора з навчально-виховної роботи Варуха О.О, яка побажала школярам приємних канікул, вчителям та батькам – щасливих свят, а також добра, благополуччя і миру.
Школярі нашої школи, під час новорічних ранків, проявили неабиякі зді­бності в акторській майстерності, зуміли захопити публіку яскравістю сценічних костюмів, талановитістю і щирістю. Вітаємо всіх з наступаючим Но­вим роком !!! Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 318

Коментарi