День знань 2017

2017-09-02

/Files/images/nakazi/IMG_20170901_092549.jpg

День знань 2017

Ось і розпочався новий навчальний рік. День знань – урочисте свято, хвилююче для всіх дітей та їх батьків. 1 вересня у Садівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшла урочиста лінійка з нагоди свята Дня знань.

Директор школи Сергієнко В.А. привітав всіх з чудовим святом – Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
На урочисту лінійку з привітаннями та подарунками завітали почесні гості - директор Сумського інституту УНААН України Кабанець Віктор Михайлович, директор дослідного господарства Сумського інституту УНААН України Пахненко Віктор Іванович, секретар сільської ради Міщенко Віра Василівна.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Учні 1-го класу нашої школи вперше сядуть за парти, а для учнів 11-х класів, цей дзвоник розпочав останній шкільний рік.

Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi