День працівників освіти

2017-10-02

День працівників освіти 29.09.2017

Традиційно у першу неділю жовтня Україна відзначає День працівників освіти. Професія вчителя – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого навчає і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання.

29 вересня 2017 року в Садівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проводився день учнівського самоврядування. З метою формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу.
У Дні учнівського самоврядування взяли участь учні 9-11класів. Учні мали можливість спробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

А щоб уроки проходили у звичайному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Учні-вчителі проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.
Учні школи були задоволені, уроки сподобалися, бо все проходило цікаво і захоплююче.

Завершився День самоврядування в школі підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої старшокласники поділилися враженнями про проведені уроки, обговорили результати своєї діяльності.
Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в нашій пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

Вчителів та всіх працівників школи учні привітали вітальними листівками, намалювали плакати, малюнки, а Садівський будинок культури концертною програмою.

Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi