Ні – насильству в сім’ї!

2017-11-18

/Files/images/psiholog/колаж торг.png

Ні – насильству в сім’ї!

Сім’я відіграє визначальну роль у становленні людини, задовольняючи цілу низку психологічних потреб особистості, серед яких прагнення моральної підтримки, безпеки, захищеності від зазіхань, емоційного комфорту, визнання та прийняття з боку значущих людей. На жаль, для багатьох дітей, які стають жертвами жорстокості власних батьків та піклувальників, родинний спокій є нездійсненною мрією.

Оскільки тема насильства є досить актуальною в нинішній час, то і з розкриттям причин і наслідків не можна зволікати.

17 жовтня 2017 року на базі Садівської загальноосвітньої школи пройшов семінар практичних психологів «Психологічний супровід дітей, які зазнали насильства в сім’ї».

Методист психологічної служби РМК Литвиненко К.Ю. виступила з питанням «Насильство та жорстоке поводження щодо дитини: психологічний аспект».

Практичний психолог Хотінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Полякова В.С розкрила питання «Методи роботи з жертвами сімейного насильства».

Практичний психолог Садівської ЗОШ І-ІІІ ступенів підготувала і провела тренінгове заняття для психологів Сумського району «Відпрацювання навичок спілкування з дитиною, постраждалою від насильства в сім′ї».

Демченко Т.І.

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi