Тиждень протидії торгівлі людьми

2018-03-16

/Files/images/sayt/sayt_2018/торгівля.jpg

Тиждень протидії торгівлі людьми

З 12 по 16 березня 2018 року в опорному закладі Садівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проходив тиждень протидії торгівлі людьми.

Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії.

У рамках тижня проведено ряд інформаційно-просвітницьких заходів з метою підвищення рівня інформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорення причин, форм та ознак цього явища.

Класними керівниками 1-11 класів проведено виховні години «Торгівля людьми: міфи і стереотипи»

Практичний психолог Демченко Т.І. провела інформ-дайджести «Твій безпечний шлях до мети: знай, розумій, дій» для учнів 1-4 класів, та виставку плакатів, коллажів на тему «Зніми рожеві окуляри»; підготувала перегляд відеороликів щодо протидії торгівлі людьми для учнів 5-11 класів.

Бібліотекар Лустенко А. П. підготувала виставку художньої та наукової літератури «Безпека понад усе», яка була спрямована на формування в учнів усвідомленого ставлення до проблеми торгівлі людьми.

Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються люди кожного дня педагогом-організатором Коваленко Л.П. було проведено акцію «Щоб не стати жертвою» для учнів 5-11 класів.

Представниками учнівського самоврядування під керівництвом педагога-організатора Коваленко Л.П. організовано інформаційний вісник «Як не стати жертвою торгівлі людьми», також для учнів 8 класу було організовано перегляд та обговорення мультфільму «Дві маленькі дівчинки» для ознайомлення учнів з проблемою торгівлі людьми, основними способами втягнення дітей в торгівлю людьми, як уникнути цієї проблеми.

Ка\оваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 440

Коментарi