Весняні канікули 2018

2018-04-12

/Files/images/sayt/sayt_2018/каникулы_2018.jpg

Весняні канікули 2018

Канікули в опорному закладі Садівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, як і завжди, пройшли цікаво та змістовно.

02 квітня вчителі початкових класів Федірко І. С. та Вернигора О.А. провели між учнями екологічний квест на тему "ЛЮБИ, ЗНАЙ, ОБЕРІГАЙ СВІЙ РІДНИЙ КРАЙ!".

Його учасники ознайомившись з правилами проходження маршруту, на кожній станції («Квіткова галявина», «Брати наші менші», «Будь здоров», «Капітанська») виконували практичне завдання та відповідали на теоретичні запитання. На останній зупинці - Станції «Еко-майстерня», учні разом виготовили ЛЕПБУК на тему "Я і природа". По завершенні квесту кожен учасник отримав солодкий подарунок.

Класний керівник 1 класу Бережна О.О. та практичний психолог Демченко Т.І. провели екскурсію для учнів до сенсорної кімнати ЦСРДІ Сумського району.

Класний керівник 4-Б класу Проценко А.В. разом зі своїми учнями виготовили лепбуки до Великодня.

03 квітня учні 3 та 5-Б класів разом з класними керівниками Сергієнко А.А. , Вернигора О.А. та педагогом – організатором Коваленко Л.П. відвідали управління патрульної поліції України в Сумській області. Працівники центру громадських зв’язків в ігровій формі провели лекцію про правила поведінки пішоходів, після чого показали спецзасоби захисту працівників поліції та надали можливість їх приміряти. На подвір’ї всі учасники екскурсії мали змогу посидіти в новеньких службових авто марки Мерседес та отримали книжки про правила поведінки на дорозі.

Класний керівник 5-А класу Олешко Г.В. організувала для своїх учнів поїздку до музею лісу.

Класний керівник 6 класу Міцай Н.М. для учнів влаштувала екскурсію по історичному центру м. Суми.

Класний керівник 8 класу Подолінна О.В. зі своїми учнями відвідали виставку «Рослини- хижаки та мешканці джунглів» , де побачили гігантських пауків-птахоїдів, черепах, змій. Діти спостерігали за процесом годування тварин та вперше побачили рослину, яка харчується комахами, говорять, що і дрібними гризунами.

04 квітня класні керівники 1- 2 класів Радченко О.М. та Бережна О.О. вирішили поїхати до В. Сироватки на страусину ферму, де весело та цікаво провели час.

Класний керівник 11 класу Швець О.П. для учнів провела дружнє чаювання.

До вчителя фізичної культури Голуба П.А. завітали діти на секцію баскетболу.

05 квітня під час поїздки до м. Харків учні 5-Б та 3-го класів відвідали хлібозавод «Кулиничі», де на них чекала захоплююча екскурсія. Вони змогли побачити весь процес виробництва хлібобулочних виробів від замішування тіста до упаковки. Під час екскурсії учні відвідали казкову кімнату, де переглянули цікавий фільм про історію хлібопечення, а також взяли участь в конкурсах з нагородженням найуважніших і активних. Діти змогли побувати в ролі маленьких пекарів і взяти участь в майстер-класі з виготовлення рогаликів. Наостанок кожен гість отримав смачний подарунок. А ще діти мали змогу відвідати екопарк імені Фельдмана, який налічує близько 2000 тварин.

Також учні 9 класу разом з класним керівником здійснили поїздку до медіа компанії «UA: Суми». У ході цієї захоплюючої екскурсії в учнів була можливість відвідати справжню телестудію та радіо «Слобода FM», оглянути знімальний майданчик та робочі місця ведучих, звукооператора, телережисера та ін.. Завдяки журналісту Ірині Касьяненко та креативній Марині Селегень діти спробували себе у ролі ведучих, дізнались про специфіку роботи журналістів і почули безліч курйозних історій зі знімального майданчика. Учні висловлюють подяку Іваненко Катерині Михайлівні, Селегень Марині та Касьяненко Ірині за організацію та проведення захопливої подорожі у світ медіа.

А учні 10 класу здійснили захоплюючу поїздку до старовинного міста Львів, де познайомилися з його історією та традиціями. Це місто зовсім не схоже на інші міста. Тож діти отримали максимум емоцій та заряд до наступних канікул.

Тож, маємо надію, що весняний відпочинок приніс нашим вихованцям позитивні емоції, які допоможуть їм плідно закінчити навчальний рік.

Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi