Свято Останнього дзвоника 2018 року

2018-05-25

/Files/images/sayt/sayt_2018/остюдзв.jpg

Свято Останнього дзвоника 2018 року

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів опорного закладу Садівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів це чудова шкільна традиція. 25 травня 2018 року пролунав останній шкільний дзвінок. Для когось він сповістив про перехід до наступного класу, для когось – про закінчення школи. На святкову лінійку завітали батьки, які розділили зі своїми дітьми радісні та, водночас, хвилюючі миті в їх житті. Також на святі були присутні гості: Кабанець Віктор Михайлович – директор Сумського інституту НААН України – як зазвичай, порадував дітей солодким подарунком та Смірнова Світлана Михайлівна – підприємець – подарувала нашій шкільній родині звукову апаратуру.

Дирекція школи підвела підсумок роботи за 2017-2018 навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін, конкурсів, змагань, а також вручені Похвальні листи 30 учням за відмінні успіхи у навчанні.

Цей день завжди незабутній, особливо для випускників. Саме вони заслуговують сьогодні найбільше уваги. За вже віковою традицією право останнього дзвінка належить учениці 1 класу та учню 11 класу: цього року це першокласниця Лисянська Анастасія та випускник Мікшевський Сергій. І все, останній дзвоник пролунав, попереду іспити, вступ до ВУЗів. Хай Вам щастить, випускники!

І ось хвилююча мить… Звучить мелодія останнього дзвоника, який сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 285

Коментарi