День Знань

2018-09-01

/Files/images/sayt/sayt-2019/Колаж 01.09.2018.jpg

Так сонячно, ясно довкола
І тануть хмаринки вгорі.
До школи, до школи, до школи
Сьогодні ідуть школярі.

Так, саме День знань відділяє безтурботне літнє життя від періоду наполегливої та творчої праці. Сьогодні вся шкільна родина зібралась разом, ми всі були на одній хвилі. Спасибі нашим дорогим гостям, які традиційно прийшли до малечі з подарунками. Це сільський голова Масалітіна Н.І., директор Сумського інституту сільського господарства ПС НААН України Кабанець В.М., директор дослідного господарства Сумського інституту сільського господарства ПС НААН України Пахненко В.І. та директор з виробництва групи компаній «УКРЛЕНДФАРМІНГ» Лобода В.П.

Але це 1 вересня було незвичайним! Після короткої лінійки всі класні колективи поринули у свій власний нон-стоп. Класні керівники підготували для учнів святкову першу зустріч, щоб діти відпочили і мали можливість поспілкуватись після такої тривалої перерви. Емоції переповнюють досі. А ще нереальне відчуття щастя у тих, хто прийшов до школи вперше. З первачками був проведений квест на знайомство з приміщеннями школи, медсестрою, бібліотекарем, вихователем групи продовженого дня, учителем фізичної культури тощо. Діти втомлені, але задоволені повернулись у свої домівки, щоб готуватись до навчання вже з понеділка 3 вересня.

Це наступний етап, який скоро перетвориться у приємні спогади. Тож давайте мріяти, жити і насолоджуватись миттю! Навчальний рік – це велика праця, тонна підтримки, море сліз (аби тільки від радості) і велике бажання всіх учасників освітнього процесу йди впевненими кроками до спільної мети.

О.О.Варуха

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi