Книга - джерело знань

2018-10-27

/Files/images/sayt/sayt-2019/bbloteka/брейн-ринг.jpg

Бібліотека – море книг,

Бібліотека – храм науки.

Переступайте мій поріг,

Беріть скарби нетлінні в руки.

Вони – не згусток давнини,

Вони прийшли із давнини,

Як наша виспівана мова .

Переступайте мій поріг.

Вам буде добре в цій оселі.

Нема прекрасніших доріг,

Ніж в цей вселюдський Храм Науки.

В рамках проведення місячника шкільних бібліотек, присвяченого 100-річчю з дня народження В.О. Сухомлинського, 25 жовтня 2018 року бібліотекарем Лустенко А.П. було проведено брейн-ринг «Книга джерело знань» для учнів 5-6 класів.

Учасниками брейн-рингу були дві команди, а саме: 6А класу «Всезнайки» та 6Б класу «Вундеркінди». Всього команди пройшли 5 турів: «Про бібліотеку та книгу», «Тур капітанів», «Гра «Кругозір», «Конкурс хитрих запитань», «Домашнє завдання». Але глядачі не залишились осторонь, а взяли активну участь у грі про життєвий та творчий шлях В.О. Сухомлинського. Приємно було, що учні продемонстрували свої знання з даної теми, бо Василь Сухомлинський дуже любив дітей і вчив їх добру, працьовитості, любити та поважати старших, друзів, батьків та рідну землю. Він говорив: «Роби добро не тільки тоді, коли тебе бачать люди. Значно більше потрібно для того, щоб залишатись людиною тоді, коли тебе ніхто не бачить».

Тож команди були активними і отримали грамоти за перемогу у брейн-ринзі, а також глядачі учень 6А класу Строколіс Арсентій та учень 5Б класу Маркєлов Кирило отримали грамоти за активну участь у заході.

На землі є три основні цінності: хліб, щоб люди завжди були здорові, жінка, щоб не обривалася нитка життя, і книга, щоб не обривався зв’язок часів.

Заступник директора з виховної роботи Варуха О.О.

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi