Вклонімося великим тим рокам...

2014-05-05

/Files/images/-Exk-qs6Tnw.jpg

В серцях молодого покоління необхідно виховувати любов до рідної землі, до незалежної держави. Формувати патріотичні почуття гордості, повагу до учасників Великої Вітчизняної війни, сприяти пробудженню бажання вивчати історію своєї держави, берегти її традиції, вболівати за майбутнє країни.
Тому і в нашій Садівській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений загальношкільний захід, присвячений героям Великої Вітчизняної війни. Учні старших класів під керівництвом Сергієнко Наталі Валентинівни, Шуляк Ольги Валеріївни та Мартиненко Валентини Миколаївни підготували змістовну інформацію про роки війни 1941-1945рр., художньо оформивши її в сценках, поезіях, піснях та відео-роликах. На святі також була присутня очевидиця тих страшних років, які написали сценарій майбутнього …. Ми з великою вдячністю і любов'ю згадуємо тих, на чиї скроні лягла паморозь, на чиїх обличчях роки проорали зморшки, але чиї серця залишилися молодими.
Рани війни болять у нас всіх і досі. Ми низько схиляємо голови перед тими, хто забезпечив нам процвітання майбутніх поколінь, можливість на щасливе життя і мирне небо над головою.

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi