День безпечного Інтернету

2019-02-07

/Files/images/sayt/sayt-2019/novini/безпечний інтернет.jpg

З 4 по 8 лютого в опорному закладі Садівської ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив тиждень безпечного Інтернету.

Заступником директора з навчально-виховної роботи Варухою О.О. проведено інструктивно-методичну нараду для вчителів «Інтернет-небезпека: поради вчителям для захисту учнів».

Класні керівники 1-11 класів провели виховні години «Безпека дитини в інтернеті: про що необхідно говорити», «Соціальні мережі: як уберегти учнів від залежності», «Кібербулінг: загроза ХХІ століття», «Подорож океаном мережі».

Вчителем інформатики Варухою О.О. проведено квест «Подорож безпечною Мережею» для учнів 5-6 класів, розміщено пам’ятки для учнів «Безпечний інтернет», поради батькам «Діти та підлітки в онлайні» на дошці оголошень.

Педагог- організатор Коваленко Л.П. підготувала пам'ятки для батьків на сайті школи та у шкільному прес центрі інформаційний вісник «Як забезпечити безпеку дітей у мережі Інтернет», виставку плакатів «Комп'ютерна залежність», виступ команди «Максимум» (підготовленої для районного етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров'я») для учнів 5-их класів.

Перегляд та обговорення 7 мультфільмів про інтернет-залежність з учнями 1-7 класів та відеоролику «Онлайн сексуальнее насильство над дітьми (онлайн гурмінг)» для учнів 8-11 класів провели практичний психолог, класні керівники, вчителі інформатики.

Варуха О.О.

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi