• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • І мене в сім’ї великій, в сім’ї вольній, новій, не забудьте пом’янути незлим тихим словом

І мене в сім’ї великій, в сім’ї вольній, новій, не забудьте пом’янути незлим тихим словом

2019-03-07

/Files/images/sayt/sayt-2019/nush/zahodi/shevchenko/свято_Ш_сайт.jpg

Нарешті до нас завітав березень! А березень в Україні називають Шевченковим. І це невипадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним.

6 березня в опорному закладі Садівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області відбулося літературно-мистецьке свято «І мене в сім’ї великій, в сім’ї вольній, новій, не забудьте пом’янути незлим тихим словом», організатором якого були методист відділу освіти Сумської райадміністрації Людмила Михайлівна Сергієнко і вчитель української мови та літератури Наталія Василівна Васюхно. У ньому взяли участь учні та вчителі шкіл Сумського району, академічна капела Кровненського БК, учні Садівської школи мистецтв. На свято був запрошений викладач кафедри педагогіки та інноваційних технологій Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Васильович П’ятаченко.

Минатимуть роки, спливатимуть віки, а Тарас Шевченко залишатиметься у пам’яті нащадків, бо є й буде Україна, і український народ, який пам’ятає його заповітні слова. Шевченко – це Україна, Україна – це Шевченко!

Подолінна О.В.

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi