Всесвітній день води

2019-03-25

/Files/images/sayt/sayt-2019/novini/день води.jpg

Світ походить від води – говорив Фалес Мілетський, один зі стародавніх мудреців. А й справді, історія Землі – це перш за все історія води. Різноманітна і щедра, беззахисна і сильна, вода безперервно змінювала і змінює обличчя нашої планети. То тече в річках і океанах, то парою піднімається в хмари, то покриває водойми льодом.

22 березня відзначають Всесвітній день води. З метою привернення уваги молоді до того, яке значення має вода у житті не тільки людини, а й всього живого, що є на землі педагогом-організатором Коваленко Л.П. було проведено хвилини спілкування, перегляд та обговорення відеоролику про дбайливе ставлення до українських річок та щодо наслідків потрапляння фосфатів до водойм.

В сучасних умовах розвитку інформаційного суспільства молода людина має володіти не стільки знаннями, скільки методами пошуку інформації, а головне - вміннями і якостями, що допоможуть їй виживати і успішно діяти на благо собі і всього суспільства. І все це набувається за участі учнівського самоврядування. Учні шкільного самоврядування виготовили демонстративний матеріал «Вода-джерело життя».

Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi