• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День цивільного захисту у ОЗ Садівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області

День цивільного захисту у ОЗ Садівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області

2019-05-15

/Files/images/sayt/sayt-2019/zahodi/dtsz/ДЦЗ_2019.jpg

Відповідно до Річного плану роботи школи на 2018-2019 навчальний рік 15 травня в опорному закладі Садівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено показовий «День цивільного захисту». Метою заходу було закріплення теоретичних знань та практичних навичок учнів під час проведення практичних занять. У ході Дня цивільного захисту класними керівниками 1-11 класів було проведено змістовні уроки безпеки життєдіяльності для учнів, після цього відбулося тренування з евакуації учнів та працівників із школи під час пожежі, робота пожежної служби по гасінню пожежі та рятуванню потерпілого. Учні школи поглибили свої знання про особливості роботи пожежних, сучасні засоби індивідуального захисту та правила надання домедичної допомоги, ознайомилися з сучасними вибухонебезпечними предметами та роботою кінологів по їх пошуку. Завершився День цивільного захисту проведенням змагань між учнями та підведенням підсумків.

До проведення даних заходів були залучені фахівці Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Сумської області, Вибухотехнічного відділу та Кінологічного центру ГУНП в Сумській області, Сумського районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку працівникам вищеназваних служб за їх відповідальність та професіоналізм у ході проведення Дня цивільного захисту у нашому закладі.

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi