У світі все починається з мами…

2019-05-14

/Files/images/sayt/sayt-2019/novini/viber_image_2019-05-10_,_18.40.43.jpg

День матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Неможливо посперечатися з тим, що це свято — свято вічності. З покоління в покоління для кожного мама — найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи.

До Дня матері в опорному закладі Садівської ЗОШ шкільний бібліотекар Лустенко А. П. та бібліотекар Садівського БК Вертушенко А. А. провели годину спілкування «У світі все починається з мами…», на яку завітала наша письменниця-односельчанка Крячко З. В. Учні 6-Б та 8 класів з цікавістю слухали поезії про рідне село, родину і , звичайно ж, маму в авторському виконанні. Учасники заходу з радістю спілкувалися з письменницею, брали участь у фотосесії. Зустріч дітей із Зінаїдою Василівною була щирою і неймовірно емоційною. Слухачам сподобалася чудові поезії автора, адже написані вони саме для них і про найріднішу людину.

Сподіваємось, що зустріч із Зінаїдою Крячко залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури.

Васюхно Н. В.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi