Міс і Містер Осінь

2014-10-18

Містер і Міс Осінь

Цього року все було по новому… . Нові учасники, нові емоції та неперевершені враження. Здавалось, що школа поринула у світ таланту та почуттів. Це було осіннє свято, де вперше ми вибрали не тільки найкращу, але й найкращого.
Участь брали учні 8-11 класів. З кожного класу було представлено по два учасника. Це хлопець і дівчина, які так боролись за перемогу. Вони всі показали й довели, що у нашій шкільній родині ніколи сумувати. Нашій фантазії немає меж, а можливості не мають кордонів. Отож, все було так!
Перший етап познайомив нас з учасниками, з їх натурою. Дівчата розказували про себе у віршах, а хлопці були креативними й розказали все швидко та чітко. Було видно, що деякі учасники хвилюються, а інші більш розкриті до публіки. Та всі переживання були розвіяні після проведення перших конкурсів , де вони показали свої вміння. Ми побачити, як молоді хлопці та дівчата зможуть впоратись зі своїми обов’язками. Найкращий період свята був тоді, коли розпочалось дивовижне дійство. Адже це був конкурс талантів. Саме цей конкурс показав, як кожен клас підтримував своїх учасників і зробив все для того, щоб їх номер не залишав сумнівів, що вони винахідливі та талановиті. Цього вечора у залі були і танці, і спів, і сміх.
Учнів 8 класу показали нам, як вони люблять неньку Україну . Донесли до нас усі емоції осінньої пори. 9 клас продемонстрував нам, як звичайнісінькі картини можна обіграти по новому так, щоб всі здивувались . Були запальні та енергійні танці від учнів 9 і 10 класів, які зарядили нас позитивними емоціями, напевно, на цілий рік. Гарно обіграні фрагменти популярних пісень учнями 10, 11 класів.. Всі ці виступи ще раз підтвердили те , що немає нічого неможливого для кожного з нас. І з’єднавшись в одну силу ми досягнемо тих вершин, до яких так старанно йшли.
Після конкурсу талантів на нас чекали дивовижні перевтілення звичайних учнів у відомих персонажів. Це були популярні зірки телебачення, українські дівчата .
Після цих конкурсів вечір вже добігав кінця. Журі, які оцінювали наших конкурсантів мали оголосити результати. В залі панувала невгамовна хвиля підтримки з боку однокласників. Учасники не знаходили собі місця перед оголошенням результатів журі та глядачів. Адже ми, глядачі, також робили свій вибір.
Журі і глядачі обрали вперший раз за історію школи не тільки Міс Осінь, але й Містера. Ними стали представники від 9 класу. Їхні виступи довели, що сьогодні вони найкращі.
На мою думку, цей вечір об’єднав нас у єдине ціле та ще раз підтвердив, що наша шкільна сім’я – це єдина, нерозривна українська душа, що завжди об’єднувалась заради спільної мети. І ми досягаємо на своєму шляху всіх вершин!
Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi