Тиждень осені

2017-11-03

/Files/images/nakazi/IMG_20171103_131334.jpg

Тиждень осені

Протягом тижня відбулись конкурси дитячих робіт, класних куточків, «Галерея кімнатних рослин», свято осені та благодійний ярмарок.

02 листопада 2017 року у Садівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулося свято для учнів 1-4 класів "Чарівні барви осені". Для дітей були підготовлені різні ігри, у яких вони залюбки взяли участь. Також традиційно було організовано виставку дитячих робіт «Осінній вернісаж».

Завершилося свято "осіннім" концертом, де діти ще раз підтвердили свої таланти. Важко було визначити переможців, оскільки діти взяли активну участь.

03 листопада 2017 року традиційний щорічний веселий ярмарок зібрав на гостину учнів школи, батьків та вчителів. У своєму вітальному слові директор школи Сергієнко В.А. сердечно привітав всіх зі святом, відзначив, що воно з кожним роком стає більш насиченим, цікавішим, а головне об’єднує учнів, батьків та вчителів в одну велику шкільну родину. Дякуємо всім учасникам за дружню атмосферу свята та за підготовку до нього! Всі батьки активно відгукнулися і не тільки допомагали дітям у приготуванні, а ще і купували.

Всі кошти, які класи виручили від продажу своїх виробів будуть направлені на допомогу хворим дітям. На наступному тижні відбудуться засідання Ради старшокласників та батьківського комітету школи, які і вирішать остаточно, кому саме віддати кошти.

Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi