Міжнародна гра "Sunflower"

2018-03-28

/Files/images/sayt/sayt_2018/33 учня.jpg

Міжнародна гра "Sunflower"

Уже третій рік поспіль учні опорного закладу Садівської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів брали активну участь у міжнародній грі зі світової літератури «Sunflower».

Участь у конкурсі дозволила виявити і розвинути творчі здібності, сформувала навички аналізу літературного матеріалу, а також допомогла учням удосконалити роботу з тестовими формами контролю навчальних досягнень.

Гортаючи сторінки, діти зачудовано перечитували рядки улюблених творів, задоволено усміхались, впізнавши добре знайомого персонажа, зосереджено згадували засвоєний матеріал і щиро раділи, коли влучна відповідь виринала у думках. Здавалось, що діти не просто виконували завдання, а й самі ставали героями запитань, адже вони вже блукали з Томом Сойєром дрібними вуличками, протистояли злим силам із мужнім лицарем Айвенго та мандрували з Дон Кіхотом незвіданими горизонтами. Діти сповнилися любов’ю до великої літературної спадщини і мудрого слова.

Після закінчення учасники гри «Sunflower» ділилися своїми враженнями і з нетерпінням чекали своїх результатів, які не забарилися.

О.С.Кирюшко

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi