Тиждень толерантності

2017-11-18

Тиждень толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу з 13 по 17 листопада 2017 року в Садівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенівпройшов Тиждень толерантності. Цей тиждень є традиційним у нашій школі.

У рамках тижня були проведені:

1-4 класи виховні години «Будь толерантним!» », в ході яких учні школи мали змогу визначити людські якості та чесноти, які необхідні для мирного життя;

Педагог – організатор Коваленко Л.П. провела години спілкування з учнями 3 - 4 класів звернувши увагу на необхідність дотримуватись принципів терпимості, доброзичливості, взаємної поваги та мирного співіснування;

Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ. Тиждень пройшов цікаво та змістовно, у всіх панував піднесений настрій.

Проведення тижня толерантності сприяє підвищенню психологічної культури всіх учасників освітнього процесу, доброзичливим стосункам та гарному настрою в колективах дітей і педагогів.

Коваленко Л.П.

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi